Skip to content

Een woning kopen

Wat komt erbij kijken?

Stap 1: een woning die aansluit bij jouw wensen

Een woning of appartement, met prachtig uitzicht, in de buurt van groen of juist van winkels en uitgaansleven. De mogelijkheden zijn eindeloos en in het eerste gesprek staan jouw woonwensen uiteraard centraal. Die wensen zie je terug in het (dagelijkse) aanbod dat je na ons eerste gesprek van ons ontvangt. Zodra jouw perfecte woning daartussen staat, zorgen wij voor een afspraak bij de verkopend makelaar. Heb je de woning van je dromen zelf al gevonden en wil je ook begeleiding bij de aankoop? Dan lopen wij graag vanaf stap 2 met je mee.

Stap 2: scherp onderhandelen

Tijdens de bezichtiging letten wij op het onderhoud van de woning, de woonomgeving, de juridische aspecten en geven wij inzicht in de marktwaarde van de woning. Verliefd geworden op de woning? Dan start Movesby in overleg met jou de onderhandelingen. Wij helpen bij het bepalen van de beste onderhandelingsstrategie en adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Wij leggen uit waar je op moet letten, of aanvullend onderzoek verstandig is en natuurlijk adviseert Movesby je over een realistische prijs.

Stap 3: gefeliciteerd, je hebt een woning gekocht!

De verkoper heeft het bod geaccepteerd, en nu? Het regelen kan beginnen! Via ons uitgebreide netwerk kunnen wij je in contact brengen met diverse adviseurs. Wij controleren alle documenten en zorgen dat alle afspraken schriftelijk correct zijn vastgelegd. Tijdens de dag van transport inspecteert Movesby samen met jou de woning en kijken we of alles conform afspraak wordt opgeleverd door de verkoper. En dan is de woning écht helemaal van jou!

…

Waarom Movesby als jouw aankoopadviseur?

Zodra je de woning van je dromen gevonden hebt, is het vaak lastig objectief en zakelijk te blijven. Emoties gaan een rol spelen, waardoor de kans bestaat dat je te veel voor je woning betaalt. Juist dan is een objectieve positie van een ervaren professional fijn. Iemand die een goede afweging kan maken tussen de risico’s en de meerwaarde, iemand die je behoedt voor een miskoop of juist een feestje maakt van de aankoop van de perfecte woning voor jou. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat we scherp onderhandelen. Wij nemen het lastige werk uit handen, zodat jij je kunt richten op de leuke zaken van de koop van je woning.

Een woning kopen met Movesby? Neem contact op

Neem contact op

Maliebaan 98, 3581CZ, Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies.Privacy Statement