Skip to content

Nieuwbouw

Projecten in verkoop

Utrecht De Nieuwe Defensie

Stads wonen in het midden van groen en groei.

Een unicum in Utrecht: wonen op brugloopafstand van het eeuwenoude stadscentrum, in het midden van de groene Merwedekanaalzone. Omringd door natuur, water, uitvalswegen en groei. Dát is wonen in De Nieuwe Defensie. De nieuwe woonwijk staat voor de perfecte balans tussen rust en reuring. Een plek om helemaal tot rust te komen, in de moderne woningen, de binnentuinen en het groene park, maar ook het leven te vieren en op stadse avonturen te gaan. Op dit unieke stukje Utrecht zijn nu prachtige woningen te koop, perfect passend bij jouw specifieke woonwensen en huishouden. Vind nu jouw nieuwe thuis – de groene loper is alvast voor je uitgerold!

Ede WFC Terrein

De Veluwse Proeftuin (fase 4)

De Veluwse proeftuin geeft energie. Een van de wijken in het World Food Center is De Veluwse Proeftuin. Dit is de plek waar je even niet hoeft te ‘rennen’ of waar je juist wel zo het bos in rent. De Veluwse Proeftuin staat voor luxe wonen op een bescheiden, pure manier. De Veluwe wordt de wijk ingetrokken en door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren voegen de huizen en appartementen zich in het landschap. Je woont hier met elkaar in een gemeenschappelijke tuin waar straks misschien wel fruit, groente en kruiden groeien om zelf te proeven.

De Gelderse Stadstuin (fase 1 & 2)

De eerste fase van De Gelderse Stadstuin is opgeleverd, geweldige appartementen en woningen die op een heel bijzondere plek van het Edese World Food Center komen. Wonen langs de groene as is puur genieten, want de zonnige terrassen bieden zicht op het landschap en de monumentale kazernegebouwen. Veel mooier dan dit wordt het niet. De Gelderse Stadstuin fase 2 wordt een ruim opgezette wijk dat bestaat uit 30 woningen in diverse typen en groottes.

…

Neem contact op

Maliebaan 98, 3581CZ, Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies.Privacy Statement