Skip to content

Je woning verkopen

Wat komt erbij kijken?

Stap 1: een slimme verkoopstrategie

Bij de verkoop van een woning, is het belangrijk een slimme verkoopstrategie te volgen. Deze strategie is afhankelijk van de woning, de plaats en de periode waarin het verkocht wordt. Samen bepalen we de beste strategie voor jouw woning en stellen we een tijdslijn vast. De woning zetten wij voor je in de markt, via Funda, Social Media en andere relevante verkoopkanalen.

Stap 2: bezichtigingen en onderhandelen

Zodra de eerste potentiële kopers zich melden, zorgen wij voor de begeleiding van de bezichtigingen. Uiteraard met minimaal overlast voor jou door afspraken te clusteren en in overleg te plannen. Na de bezichtigingen koppelen wij uiteraard terug hoe de afspraken zijn verlopen. Zodra er een bod uitgebracht wordt in overleg met en namens jou het onderhandelingsproces gestart.

Stap 3: gefeliciteerd, er is overeenstemming bereikt!

Wanneer er overeenstemming is bereikt, is het belangrijk dat de afspraken snel op papier komen te staan. Waarom? De koper heeft 3 dagen bedenktijd waarin de koper de overeenkomst alsnog ongedaan kan maken. Movesby zorgt ervoor dat alle afspraken schriftelijk correct worden vastgelegd en je wordt ondersteund op de dag van transport bij de inspectie. Daarna is het tijd om tekenen bij de notaris en wordt de sleutel overgedragen aan de nieuwe bewoners.

…

Waarom Movesby als jouw verkoopadviseur?

Een woning verkopen is geen dagelijkse bezigheid. Als verkoper wil je jouw woning verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs en tegen de meest gunstige voorwaarden. Om dit waar te maken is deskundige begeleiding en advies van groot belang. Iemand die jouw belangen optimaal behartigt en die bij je past. Iemand die zakelijk en objectief blijft en ervaring heeft met onderhandelingen. Movesby zorgt ervoor dat het verkopen van jouw woning zo effectief en plezierig mogelijk verloopt. Wij nemen het ingewikkelde werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op de leuke zaken.

Jouw woning verkopen? Neem contact op.

Neem contact op

Maliebaan 98, 3581CZ, Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies.Privacy Statement